За нас и нашите продукти

За нас  

 

„Е Тонер България ” ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 204892011, ИН по ЗДДС: BG204892011, със седалище и адрес на управление: гр. София, Район Красна поляна, ж.к. Разсадник Коньовица, бл.65, вх.Б, ет.5, предоставящо стоки и услуги онлайн посредством търговската марка Toner4e (www.toner4e.com).Търговски офис гр.София ,ж.к. Сердика, бл. 16А магазин № 1 За взимане от място,заповядайте от 8.30 до 15.00 часа (в работни дни)!

 

Нашите продукти са с (безусловна гаранция) в разумни срокове месец-два!

 

От дълги години се стараем да сме номер 1 на пазара в България в търговията със съвместими продукти за Вашият принтер.През последните години се появиха много видове съвместими тонер касети (пазара е залят),Нашата мисия е да доставим на Вас нашите клиенти продукти с най-високо качество.

 

Професионално проектирани

 
Консумативите на нашите партньори са проектирани и тествани от същите инженери, които произвеждат и оригиналните тонер касети, което означава, че са изградени заедно, за да работят по най-ефективния начин. Така че можете да се насладите на зашеметяващото качество на печат, на доставените от Нас тонер касетите.
 
Inženir ob odprtem tiskalniku

 

Точните цветове

 
Нашите партньори гарантират, че бизнес документите ви са с най-високо качество. Висококачествени тонер касети съдържат перфектно заоблени частици с тонер, произвеждащи превъзходно качество на цветовете. Комбинацията от пигментни и багрилни мастила, използвани в касетите, гарантира по-голяма трайност и яркост.
 
Tiskalnik na mizi tiska barvni dokument

 

Рядко срещано съотношение цена-качество!

 

Вижте марките с най- добро съотношение